Chrissy Teigen hemmottelee taaperoaan – poika sai ensimmäinen Mercedes-Benzin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa pojan, Miles Theodore Stephensin, vuonna 2018. Heillä on myös kolmevuotias tytär Luna Simone Stephens. Perheenäiti onkin nykyään enemmän keskittynyt perhe-elämäänsä kuin mallin töihin.

Chrissy Teigen julkaisee paljon sosiaalisessa mediassa kuvia hänen lapsistaan ja perheen yhteisestä arjesta. Nyt 34-vuotias nainen on julkaissut pienestä Miles-pojastaan hellyttävän kuvan, jossa poika poseeraa ylpeänä kameralleen hänen ensimmäisessä menopelissään istuskellen. Miles näyttää saaneen pienen taaperoille suunnaton sähköauton.

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Pienistä vaikeuksista huolimatta pariskunta alkoi kuitenkin pian odottamaan Miles-poikaa, joka on nyt noin puolitoistavuotias.

View this post on Instagram

hey ladies

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on