Kylie Jenner ja Stassie Karanikolaou kuin kaksoset – kuva hämmästyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner ja sometähti Anastasia Karanikolaou tunnetaan nykyään miltei erottamattomina parhaina ystävyksinä. Samanlaisen tyylin ansiosta heitä saattaisi kuvitella jopa sisaruksiksi, kuten tuore kuva osoittaa.

Kylie Jenner julkaisi Instagram-tilillään todellisia samiskuvia, joissa hän poseeraa Anastasian kanssa. Kumpikin heistä oli pukeutunut samanlaisiin Kim Kardashianin Skims-vaatemerkin ihonmyötäisiin asuihin ja korsetteihin. Sen lisäksi parhailla ystävyksillä nähtiin samanväriset ja samanpituiset hiuksenpidennykset.

Fanit kutsuivat kaksikkoa samanlaisen tyylin ansiosta leikkimielisesti kaksosiksi ja klooneiksi. Kylie Jennerin ja Anastasia Karanikolaun ystävyys ei ole suinkaan uusia asia vaan jatkunut jo vuosikausien ajan. Kuvatekstissä Kylie totesikin hänen ja Anastasian harrastaneen niin kutsuttua kaksostelua jo yläasteelta saakka.

 

View this post on Instagram

aaand we’re back🤎🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on