Suki Waterhouse nautti rantaelämästä – tulikuuma bikinikuva someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Suki Waterhouse tunnetaan parhaiten näyttelijänä. 28-vuotias tähti on kuitenkin luonut uraa myös valkokankaan ulkopuolella niin näyttelijänä kuin mallinakin. Waterhouse on viime aikoina päässyt nauttimaan kesästä Ranskassa.

Tähti julkaisi Instagramissa Grand-Hote du Cap-Ferrat -luksushotellin läheisyydessä otetun kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä rantakalliolla. Näyttelijä julkaisi myös kuvasarjan, jossa hän poseeraa rannalla läpikuultavassa mekossa.

Mallina uransa aloittanut Suki Waterhouse on tullut tunnetuksi elokuvista kuten Outolintu: Kapinallinen ja Pokemon Detective Pikachu. Hänellä on oma Pop & Suki -vaatemallisto, jonka tuotteita on nähty muun muassa Lady Gagan ja Emily Ratajkowskin päällä. Myös tähden nuoremmat sisarukset, Madeleine ja Imogen, työskentelevät malleina.

 

View this post on Instagram

@fscapferrat 💫✨✨

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

View this post on Instagram

@fscapferrat ✨

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on