Joe Giudice flirttailee exälleen netissä – haluaako Täydellisen naisen takaisin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyn täydelliset naiset -ohjelman tähti Teresa Giudice ja hänen vankilasta vastikään vapautunut miehensä Joe Giudice erosivat, kun mies karkoitettiin Yhdysvalloista. Hänen epäillään haaveilevan Teresaa takaisin.

Teresa Giudice julkaisi äsken Instagramiin kuvan itsestään. Joe Giudice vastasi kuvaan rakkaudentäyteisillä emojikuvilla. Hän pani peukun perään ruusun ja sydämen. Joe Giudice yritti saada kolmen vuoden vankeustuomion jälkeen lupaa Yhdysvalloissa asumiseen, mutta ei onnistunut.

Hän asuu tällä hetkellä Napolissa, Italiassa. Mies ikävöi etenkin Yhdysvalloissa asuvia tyttäriään, jotka eivät ole päässeet Italiaan koronavirusrajoitusten vuoksi. Teresa Giudicella oli salasuhteita miehensä vankeustuomion aikana, eikä hän aio muuttaa Italiaan Joen vuoksi.