Mickey Rourke haastoi Elon Muskin nyrkkeilyotteluun: ”Ei sääntöjä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sin City ja Iron Man 2 -tähti Mickey Rourke tunnetaan näyttelijänä ja entisenä ammattinyrkkeilijänä. Hänet tunnetaan myös suorasanaisena henkilönä, joka ei kaihda muiden kuuluisuuksien julkista parjaamista ja toisinaan jopa lähes suoranaista uhkailua.

Nyt Rourke on haastanut jokseenkin yllättävän tahon nyrkkeilyotteluun. Tähti kertoo Instagramissa kuulleensa, että Tesla-miljardööri Elon Musk haluaisi ottaa mittaa Johnny Deppistä häkkitappelun muodossa. Rourke haluaisikin nyt vuorostaan haastaa Muskin ilman hanskoja käytävään nyrkkeilyotteluun, ja lupaa antaa miljardöörille yhden etulyöntiaseman.

– Paljain nyrkein, kyynärpäin sekä polvin ja käytän ainoastaan vasenta kättäni. Voimme kumpikin asettaa panokseksi 200 000 dollaria, voittaja saa kaiken, ei sääntöjä. Sen sijaan että haastelet jollekin joka painaa 60 kiloa, minä haastan sinun p*rseesi, Mickey Rourke kirjoitti.