Täydelliset naiset -sarjan kaunotar uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel pitää todella hyvää huolta itsestään. Nyt 49-vuotias nainen on panostanut fyysisen hyvinvointinsa lisäksi myös henkiseen puoleen ja poistunut Täydelliset naiset -sarjasta.

Uusimmalla tuotantokaudella Bethenny Frankel loistaa poissaolollaan. Näyttää kuitenkin siltä, että nainen itse ei voisi olla asiasta tyytyväisempi. Nyt Frankel esitteli sosiaalisessa mediassa hänen timmiä vartaloaan valkoisessa uimapuvussa ja kertoi ottaneensa elämänsä ohjakset omiin käsiinsä.

Bethenny Frankel kommentoi kuvatekstissään, että hän on tällä hetkellä itse oman elämänsä kapteeni. Nainen rakastaa treenaamista ja terveellistä ruokaa, ja se todella näkyy hänestä. Lähes 50-vuotiasta naista voisi luulla kymmeniä vuosia ikäistään nuoremmaksi hänen fysiikkansa perusteella.