Kitupiikin yllätys vaimolle – järjesti kymmenvuotishääpäivän 25 dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Dakotan Sioux Fallsissa asuva Abdul Mohammed on tinkaajien kuningas. Mies neuvottelee hintoja aivan kaikesta ja kaikkialla. Hänen taidoistaan saadaan esimakua Extreme Cheapskates -ohjelman näytepalassa.

TLC-televisiokanavan ohjelmassa seurataan äärimmäisyyksiin meneviä penninvenyttäjiä. Ohjelman tähdet yrittävät säästää rahaa aivan kaikessa. Länsimaissa on totuttu maksamaan kiinteä hinta tavarasta, mutta toisinaan voi kokeilla erilaisia diilejä kauppiaiden kanssa, kuten kaupanpäällisiä tai paljousalennuksia. Abdul Mohammedin vaimo häpeää silmät päästään, kun hänen miehensä tinkii jopa bensa-asemalla tankatessaan.

– Kyse ei ole siitä, etteikö minulla olisi rahaa. En vain halua käyttää sitä, Abdul sanoo ja kehuu saavansa alennuksia lähes aina.

Mies haluaa järjestää vaimolleen kymmenenvuotishääpäiväjuhlan alle 25 dollarilla. Abdul hankkii juhliin käytettyjä ja vanhoja foliopalloja, alennusservettejä, ylijäänyttä ruokaa ja kiusallisen tunnelman. Hänen vaimonsa on kuitenkin onnellinen, että Abdul ylipäätään muisti heidän yhteisen vuosipäivänsä. Vieraat pyörittelevät päätään nähdessään alennustuotteet tositoimissa.