Plastiikkakirurgi väitti Hailey Bieberin käyneen kauneusleikkauksissa – Hailey ja Justin uhkaavat oikeustoimilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beverly Hillsissä työskentelevä plastiikkakirurgi Daniel Barrett on ongelmissa Hailey ja Justin Bieberin kanssa. Syynä on kirurgin jakama video, jossa hän vihkaa Haileyn käyneen kauneusleikkauksissa.

Barrett vertaa tuoreella TikTok-videollaan Haileystä vuosina 2011 ja 2016 otettuja kuvia. Plastiikkakirurgin mukaan kuvissa nähtävät muutokset olisi mahdotonta toteuttaa ilman kauneusleikkauksia. Hän spekuloi Haileyn käyneen nenä- ja leukaoperaatioissa ja hankkineen täytettä huuliinsa.

Haileyn ja Justinin asianajajat ovat TMZ-sivuston mukaan sittemmin lähestyneet Barrettia kirjeellä. Siinä plastiikkakirurgia uhataan oikeustoimilla, mikäli hän ei poista videota välittömästi. Asianajajien mukaan Barrett käytti tähden kuvia ilman asianmukaista lupaa ja levitti perättömiä väitteitä mainostaakseen omaa klinikkaansa.

 

@barrettplasticsurgery

Is it too late now to say sorry…👀#greenscreen #plasticsurgeon #inyourface #beautyhacks #fyp #secrets #haileybieber #foryou #spillthetea

♬ original sound – Dr Daniel Barrett