Teini hyökkäsi kebab-ravintolaan puukon kanssa – vaati ilmaisia ranskanperunoita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suuri osa ryöstäjistä pyrkii saamaan saaliikseen rahaa, mutta poikkeuksiakin löytyy. Eräs nuori brittimies vaati saada ilmaisia ranskanperunoita puukolla uhaten. 19-vuotias Matthew Hawkins asteli Etelä-Walesin Swanseassa sijaitsevaan kebab-ravintolaan teräase kädessään.

Hän uhkasi viiltää ravintolan työntekijöitä, mikäli he eivät antaisi hänelle ilmaisia ranskalaisia. Hän tehosti uhkaustaan tekemällä samalla puukotuseleitä ja hakkaamalla teräasettaan ravintolan tiskiin.

Noin 15 minuuttia kestäneen välikohtauksen päätteeksi Hawkins ilmoitti aikovansa sittenkin ryöstää viereisen kaupan ja saapuvansa hakemaan ranskanperunoita sen jälkeen. Hän siirtyi edelleen puukkoa heiluttaen viereiseen Best One -kauppaan, jonka asiakkaat ja henkilökunta pakenivat paikalta. Tässä vaiheessa kebabravintolan työntekijä näki tilaisuutensa tulleen, lukitsi kaupan etuoven ja onnistui tällä tavoin lukitsemaan miehen sisään.

Aseistautuneiden poliisien saapuessa paikalle Hawkins oli edelleen huutanut ja vaatinut ranskanperunoitaan. Tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena ollut nuori mies myönsi oikeudessa syyllistyneensä ryöstön yrityksen ja teräaseen hallussapitoon, uutisoi Metro.