Courtney Stodden esitteli takapuoltaan: ”Ei selluliittia, täydellinen peppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut, ja avioero astui voimaan aikaisemmin täbä vuonna. Viime aikoina Stodden on keskittynyt esimerkiksi levyttämiseen Side Effects -singlensä parissa. Nyt hän on esitellyt takapuolensa kaksi eri tyyliä paljonpuhuvissa kuvissa.

Stodden julkaisi itsestään kuvat, joissa hänen takapuolensa nähtiin kahdessa toisistaan täysin poikkeavissa eri asennoissa. Samalla hän kertoo eläneensä kymmenen vuoden ajan kuin helvetissä, jossa hän on esitellyt vartaloaan parhaassa mahdollisessa valossa. Sellaisessa, jossa hänen täydellisessä takapuolessaan ei ole selluliittia. Nyt Courtney kertoo, että kyse oli illuusiosta. Sen osoittaakseen hän julkaisi kaksi kuvaa takapuolestaan.

Vastikään Courtney Stodden yhdistettiin romanttisessa mielessä Megan Foxista eronneeseen näyttelijä Brian Austin Greeniin. Tuolloin jäi vielä epäselväksi, viittasiko tähden Instagram-julkaisun fuckboy-kommentti Greeniin.

View this post on Instagram

For almost 10 years, I’ve been living in hell. Feeling the need to showcase the “best” version of myself to my public — NO cellulite, “perfect ass”, “perfect tits,” “perfect EVERYTHING” … I morphed myself into an illusion! These photos were taken 10 seconds apart, the left is me, shedding that perfect illusion that IG INFLUENCERS and CELEBRITIES alike have shoved down my throat, the right is the “pose” — what I feel I HAVE TO exude to be accepted by men, and idolized by women. I’m finally waking up to reality and to how much DAMAGE this “idea of beauty” has caused me. It’s fake! Ladies, WE ARE BEAUTIFUL AND SEXY without this BULLSHIT! Here I am, standing in front of you, showing you my flaws (from the back) 🤣 and you know what?! I feel like a FUCKING QUEEN for it. You want to comment with hate because I’m no longer pushing a sick narrative? Go ahead. And unfollow. I love myself and I will no longer pretend to be something I’m not. Every woman has cellulite and flaws and guess what? It’s hot! #cellulite #flaws #reality #truebeauty

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on