Ohikulkija ikuisti uskomattoman näyn – mies roikkui liikkuvan rekan konepellillä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa kulkevalla moottoritiellä todistettiin taannoin taatusti odottamatonta tilannetta. Liikkuvan rekan konepellillä roikkui mies kuin elokuvissa konsanaan.

Hämmentävä näky ikuistui sosiaalisessa mediassa sittemmin levinneeksi videoksi tilannetta sivusta todistaneen henkilön toimesta. Rekan kuljettaja vaikutti yrittävän karistaa miestä pois konepelliltä tekemällä ajoneuvolla nykiviä liikkeitä, mutta ei onnistunut siinä.

Konepellillä roikkuneen kerrotaan yllättäen pysäyttäneen oman autonsa, kävelleen moottoritielle ja hypäneen sitä pitkin ajaneen rekan kyytiin. Hän oli hakannut ajoneuvon ikkunaa nyrkillään. Lopulta mies onnistuttiin pidättämään, ja hänet on WPTV-uutissivuston mukaan toimitettu sittemmin mielentilatutkimukseen.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.