Prinssi Andrew’n hyväksikäyttämä nainen: ”Hän rakastaa varpaiden nuolemista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Andrew joutui luopumaan viime vuonna kuninkaallisista velvollisuuksistaan mijardööri Jeffrey Epsteiniin liittyen. Hänen on kerrottu harrastaneen seksiä alaikäisten kanssa, joita Epstein ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwell välittivät rikkaille miehille.

Yksi prinssi Andrew’n paljastaneista naisista on Virginia Giuffre, joka pestattiin kuninkaallisen seksiorjaksi. Nainen oli alaikäinen harrastaessaan ensimmäisen kerran seksiä kuningatar Elisabetin pojan kanssa. Giuffre tapasi miehen vielä kaksi kertaa myöhemmin, Daily Mail uutisoi.

Hän on paljastanut The Billionaire Playboy’s Club -teoksessaan, että prinssi Andrew’lla on jalkafetissi. Mies rakasti Giuffren jalkoja ja nuoli jopa naisen varpaiden välejä. Giuffrelle maksettiin tuhat dollaria kahden päivän sessiosta prinssin kanssa.

Hovista on kerrottu, että Andrew ei ole palaamassa kuninkaallisten tehtäviensä pariin. FBI on yrittänyt saada 60-vuotiasta kuninkaallista puhutettavaksi, mutta osallistumisen aste on ollut nolla. Hän on järjestelmällisesti kieltäytynyt kaikesta yhteistyöstä.