Rajatonta rusketusta! Rita Ora otti aurinkoa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen on kertonut kasvattaneensa paksun nahan alaa ja jatkuvaa kritisointia kohtaan. Nainen ei pelkää enää esiintyä ilman meikkiä tai esitellä vartaloaan paljastavissa kuvissa.

Koronakevään ja -kesän aikana Rita Ora on nähty toistuvasti seksikkäissä kuvissa, joissa nainen on keimaillut kameralle bikineissä. Nyt tähti on poseerannut tuoreissa Instagram-kuvissaan ilman yläosaa ja ottanut auringossa rajatonta rusketusta.

Seksikkäissä kuvissa Rita Ora on riisunut bikinien yläosan pois ja peittänyt rintansa vain käsillään. Kuvatekstin yhteydessä poptähti kertoo ottaneensa kuvia itsestään siksi, että hän tylsistyy aina auringossa makoillessaan. Fanit ovat olleet tästä arvatenkin hyvin mielissään ja kehunut naista upeaksi.

View this post on Instagram

When she think she cute but her nose is burnt 🥵

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on