Taapero maistoi ensikerran pizzaa – ilme kertoi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Nyt eräs äiti on kuvannut videolle sitä kun hän maistattaa lapsellaan pizzaa. Äiti ajatteli varmasti saavansa hauskan reaktion tallennettua kameraan, ja hän oli oikeassa. Lapsi näytti olevan hyvin onnellinen vanhempien tekemästä ruokavalinnasta.

Videolla taapero ottaa pizzan siivun reippaasti käteensä ja alkaa syömään sitä. Heti ensimmäisen palan otettuaan lapsi katsoo äitiään ja ottaa kasvoilleen niin leveän hymyn, että vanhempiakin alkaa pikkuisen reaktio naurattamaan.