Adam Sandler esitteli herkemmän puolensa – ihana viesti vaimolle vuosipäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Adam Sandler on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa ja hän onkin yksi tunnetuimmista kasvoista komediaelokuvissa. Nyt hauskan miehen viittaa kantava Sandler esitteli faneilleen hieman romanttisempaa puolta muistaessaan vaimoaan heidän vuosipäivänään.

Adam Sandler on ollut hänen vaimonsa Jackie Sandlerin kanssa yhdessä vuodesta 1998 lähtien. ”22 vuotta sitten katseemme kohtasivat ja rakastuimme syvästi. Odotan seuraavaa 22 vuotta kanssasi innolla nuori neitoni”, Sandler kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. Mies julkaisi faniensa iloksi vanhan kuvan, jossa rakastunut pari nähdään poseeraamassa iloisesti toistensa syleilyssä.

Adam ja Jackie Sandler ovat olleet naimisissa 17 vuotta, mikä on Hollywoodissa poikkeuksellisen pitkä aika. Pariskunnalla on myös kaksi tytärtä, 11-vuotias Sunny ja 14-vuotias Sadie. Sadie on lähtenyt tavoittelemaan uraa näyttelijänä ja tyttö onkin nähty jo monissa lapsirooleissa elokuvissa.