Cardi B ihastuttaa blondina – heruttelee mustissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Naisen tekemät videot usein lähtevätkin leviämään viraaleiksi tähden hauskan puhetyylin ja hersyvän naurun vuoksi. Viime aikoina tähti on ihastuttanut fanejaan näyttävillä bikinikuvilla.

Nyt 27-vuotias Cardi B on julkaissut Instagram-kanavallaan lyhyen videon, jossa tähti nähdään vaaleissa pitkissä hiuksissa. Uuden peruukin avulla tyylimuutoksen tehnyt artisti paljastaa, että hänellä on seuraavana päivänä tiedotuksen luontoinen asia faneilleen.

Cardi B ei nolostele vartalonsa esittelemistä ja videolla tähti poseeraakin totuttuun tapaansa hyvin vähäpukeisena. Nainen nähdään mustissa pitsialusvaatteissa sohvalla. Lopuksi Cardi B vielä kääntyy selin kameraan päin ja esittelee pyöreitä pakaroitaan ja näyttäviä tatuointejaan.