Laulaja Frank Oceanin 18-vuotias veli kuoli tuhoisassa auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen laulaja-lauluntekijä Frank Oceanin perheestä kantautuu suru-uutisia. Tähden pikkuveli on kuollut Kaliforniassa tuhoisassa auto-onnettomuudessa. 18-vuotias Ryan Breaux ja hänen ystävänsä Ezekiel Bishop törmäsivät Tesla-autollaan puuhun ollessaan huviajelulla Thousand Oaksissa.

Auto oli viranomaisten saapuessa paikalle ilmiliekeissä, ja Ryan sekä Ezekiel julistettiin molemmat kuolleiksi. Paikallisen The Acorn -lehden mukaan onnettomuuden syy ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta poliisit epäilevät kovalla vauhdilla olleen osuutta asiaan.

Sosiaalisessa mediassa nähtiin lukuisia suruviestejä pian nuorten poismenon julki tulemisen jälkeen. Muun muassa näyttelijä Pierce Bronsnanin Paris-poika julkaisi Instagramissa kuvia edesmenneestä ystävästään, jota hän kuvaili lahjakkaaksi ja hyväsydämiseksi. Breauxin veli, Grammy-palkittu muusikko Frank Ocean, ei ole toistaiseksi kommentoinut veljensä kuolemaa.

View this post on Instagram

To my brother, who was talented beyond belief, possessed a heart of gold, had an energy that was infectious, a smile & laugh that lifted everyone’s spirit, and was a loyal and authentic friend to anyone he knew. You were just getting started and ready to show the world who you were. You were a leader and you had a whole army of loyal soldiers behind you. Thank you for being there for me when I needed you most, thank you for all the wild nights, thank you for your music and all the late night studio sessions with Fray, thank you for blessing us ALL with your presence on this earth. I will carry you in my heart always. Until I see you again brother. Ryan Breaux forever & Zeek Bishop forever.

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on