Josie Cansecon poseeraus kuin supermallilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille. Tuoreimpien kuvien perusteella menestyksekkäästi.

View this post on Instagram

some new work in honor of 1 million of you. thank you so much for the love🥺

A post shared by 🤍 (@josiecanseco) on

Canseco nähdään nyt poseeraamassa poikkeuksellisen rohkeassa kuvasarjassa yläosattomissa. Intiimit osat jäävät vain vaivoin kameran ulottumattomiin, kun nuori kaunotar poseeraa.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.