Rosie Huntington-Whiteley seikkaili Utahissa – lomakuvat pahentavat matkakuumetta

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Rosie Huntington-Whiteley on viettänyt korona-ajan karanteenia näyttelijämiehensä Jason Stathamin ja heidän kolmevuotiaan poikansa Jackin kanssa. Perhe on oleskellut heidän hulppeassa Los Angelesin kodissaan, mutta nyt nainen on lähtenyt pienelle lomalle hänen parhaan ystävänsä kanssa.

Rosie Huntington-Whiteley lähti hänen ystävänsä kanssa autolla Utahiin. Kaksikko seikkaili Canyon Pointin aavikkoisissa maisemissa ja ystävykset kävivät muun muassa ratsastamassa ja soutelemassa kanooteilla. Mallikaunotar nautiskeli myös auringosta bikineissä ja julkaisi upean kuvan, jossa hän esittelee ylpeänä solakkaa vartaloaan.

Kuvista päätellen ystävykset yöpyivät Amangiri-luksushotellissa, joka on ollut viime aikoina monien julkkisten suosiossa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen upeita sviittejä ja ylellisiä telttoja sekä huviloita, joiden hinta yhdeltä yöltä kohoaa jopa 5.300 dollariin saakka.