Alien-ohjaajalta uusi HBO-sarja – esimakua hyytävässä trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten Alien, Blade Runner, Gladiaattori ja Yksin Marsissa tunnettu ohjaaja Ridley Scott laajentaa sarjojen pariin. Hän on luonut yhdessä käsikirjoittaja Aaron Guzikowskin kanssa tulevan Raised by Wolves -sarjan.

HBO:n Raised by Wolves sijoittuu tulevaisuuteen, jossa Maapallo on jo tuhottu asuinkelvottomaksi. Kaksi androidia saa tehtäväkseen kasvattaa ihmislapsia uudella planeetalla. Se ei kuitenkaan osoittaudu helpoksi etenkään uskonnollisten erimilisyyksien kahtia repimän ihmissiirtokunnan ansiosta.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ridley Scott on ohjannut televisiosarjan jaksoja. Raised By Wolves saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa HBO Max -palvelussa 3. syyskuuta. Esimakua sarjasta saadaan sen tuoreen, hyytävän trailerin muodossa.