Brandi Glanville suivaantui Denise Richardsille: ”Älä pane kuvauskavereitani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja malli Denise Richardsilla ja televisiopersoona Brandi Glanvillella oli vuoden ajan salasuhde. Molemmat naiset ovat esiintyneet Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjassa. Richards ei ole myöntänyt kuvauskaverinsa kanssa vehtaamista.

Brandi Glanville on nyt hermostunut Denise Richardsin uhriutumisesta. Richards on purskahtanut ohjelman kuvauksissa itkuun salasuhteesta kysyttäessä. Brandi Glanville on julkaissut Twitteriin, että naisen ei olisi kannattanut harrastaa seksiä hänen kanssaan, mikäli ei kestä seurauksia suhteesta.

– Ehkäpä jos olet niin huolissasi lastesi satuttamisesta naimisissa olevana naisena, ei sinun tule panna kuvauskavereidesi kanssa ja olettaa, että pääset asiaa karkuun. Kanna vastuusi DR, Glanville twiittasi.

Richards ja Glanville viettivät kaksi yötä yhdessä matkustaessaan Pohjois-Kaliforniaan. Ensimmäisenä yönä he nukkuivat vierekkäin ja toisena yönä he harrastivat seksiä humalassa. Aamulla Richards oli sanonut Glanvillelle, että hän ei saisi kertoa seksin harrastamisesta hänen aviomiehelleen Aaron Phypersille.