Linnanmäki muistuttaa: Huvipuistoon saa mennä vain terveenä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Linnanmäen huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26. heinäkuuta seurue, jolla todettiin myöhemmin koronavirustartunta. Huvipuistossa oli samana päivänä yhteensä 5.500 ihmistä. Tämä on noin kolmasosan vähemmän kuin vuosi sitten, ja kävijämääriä on rajoitettu 7.000 vieraaseen per päivä.

– Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa, Linnanmäki tiedottaa.

Linnanmäellä muistutetaan ihmisiä turvaväleistä sekä kuulutuksilla että henkilökunnan toimesta. Huvipuistosta painotetaan, että Linnanmäelle saa mennä ainoastaan terveenä. Koronaviruksen toinen aalto on alkamaisillaan.