Sandra Kubicka lomalla Kreikassa – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar.

Nyt kuvankaunis Kubicka nähdään poseeraamassa aurinkoisissa tunnelmissa vaaleanpunaisiin bikineihin sonnustautuneena Kreikassa Mykonosin saarella. Samalla hän pääsi markkinoimaan All Day -nimistä hajuvettään someseuraajilleen upean kuvan kera.

Kansainvälisyys on ollut Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.