Jeffrey Epsteinillä oli myös toinen tyttöystävä – lastenkirjailija tapaili miljardööriä salaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Jeffrey Epsteiniä on epäilty lukuisista seksuaalirikoksista, kuten alaikäisten raiskauksista, hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Hänet löydettiin vankisellistä hirttäytyneenä vuosi sitten.

Miehen assistenttina ja oikeana kätenä toiminut Ghislaine Maxwell pidätettiin äsken naisen piilopaikasta. Hän houkutteli nuoria naisia ansaan ja välitti heidät Jeffrey Epsteinin ja muiden vaikutusvaltaisten henkilöiden hyväksikäytettäväksi. Maxwell on paljastanut lisää salaisuuksia kuulusteluiden aikana.

On selvinnyt, että Epsteinillä on ollut myös toinen tyttäystävä, brittiläinen lastenkirjailija Shelley Anne Lewis. Nainen on nyt 43-vuotias. Hänen isänsä Brian Lewis on myöntänyt suhteen Daily Mailille. Lewisin perhe on arvostettu, joten uutinen suhteesta seksuaalirikolliseen on tullut suurena shokkina heidän lähipiirilleen.

Lewis seurusteli Epsteinin kanssa kolme vuotta. Hän oli ainoastaan 22-vuotias suhteen alkamisen aikaan. Shelley Anne Lewis harjoittaa nykyisin spirituaalista toimintaa, kuten joogaretriittejä Yhdysvalloissa.