Kris Boyson ei haikaile Katie Pricen perään – suunnittelee uuden tyttöystävänsä kihlaamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna yllätyskihloihin menneet glamourmalli Katie Price ja hänen kuntovalmentajanaan työskennellyt poikaystävänsä Kris Boyson erosivat tammikuussa. He seurustelivat 1,5 vuotta, kunnes Katie Price jäi kiinni uskottomuudesta. Nyt mies on löytänyt uuden rakkauden.

Kris Boyson ja malli Bianca Gascoigne alkoivat seurustella maaliskuussa. Nyt kuntovalmentaja haluaisi viedä kaunottaren vihille, koska heidän suhteensa on yhtä rakkauden ilotulitusta. Koronavirusrajoituksista huolimatta he ovat onnellisia. He aikovat pian ottaa yhteisen koiran.

Pariskunta on keskustellut jopa perheenlisäyksestä. New!-lehden mukaan 33-vuotias nainen ja 31-vuotias mies aloittivat viestittelyn jo silloin, kun Kris seurusteli Katie Pricen kanssa. Yhteys katkesi kuitenkin hetkeksi Katie Pricen kirjauduttua vieroitushoitoon. Viiden lapsen äiti Katie Price suunnitteli jopa perheenlisäystä Boysonin kanssa, mutta päätyi kuitenkin pettämään miestä.