Kuusivuotias oli tukehtua – Happy Meal -nugetin sisältä löytyi kasvomaski

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kasvosuoja on aiheuttanut vaaratilanteen odottamattomalla tavalla Iso-Britanniassa. Kuusivuotias lapsi oli vaarassa tukehtua McDonald’sin kananugetin sisältä löytyneisiin maskin osiin.

32-vuotias Laura Arber oli hakenut kolmelle lapselleen ruokaa Aldershotissa sijaitsevasta McDonald’sista. Kesken ruokailun Maddie-tytär oli alkanut tukehtumaan. Äiti onnistui pelastamaan lapsensa nopealla toiminnalla ja alkoi tutkimaan tyttärensä Happy Meal -ateriaa.

Äidin mukaan yhden kananugetin sisään oli päätynyt kasvosuojan osia. Hän kertoo valittaneensa asiasta ravintolapäälliköille, jotka eivät olleet suostuneet pyytämään tapahtunutta anteeksi tai lopettamaan nugettien myyntiä. Daily Mail -lehden mukaan McDonald’sin edustaja on sittemmin pahoitellut tapausta ja tarjonnut perheelle täyttä hyvitystä ateriasta.