Perhe järkyttyi pahanpäiväisesti – lihapala sätki vielä pöydällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan tilannetta, joka saattaa viedä ruokahalun pois. Siinä perheen ruoanvalmistus on saanut karmivan käänteen yllättävän eloisalta vaikuttavan lihakimpaleen ansiosta.

Malesian Pahangissa kuvatulla videolla nähdään leikkuulaudalla oleva lihapala, joka on yllättäen alkanut sätkimään itsekseen. Kuvaajan tökätessä kimpaletta sormellaan se alkaa sätkimään entistä kiivaammalla tahdilla.

Videon jakaneen Tero-nimisen Twitter-käyttäjän mukaan hänen äitinsä säikähti tilannetta niin pahanpäiväisesti, ettei hän ensin suostunut valmistamaan lihasta ruokaa. Ladbible-sivuston mukaan sätkiminen kuitenkin loppui lihan oltua hetken aikaa jääkaapissa. Lihapalan sätkimisen on epäilty johtuneen hermopäätteistä, jotka eivät olleet ehtineet vielä kuolla kuvaushetkellä.