Ruokajumala Jonathan Cheban laitettiin testiin – tunnisti luksustuotteet silmänräpäyksessä

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin parhaana ystävänä tunnettu Jonathan Cheban on antanut itselleen tittelin ruokajumala. Etenkin sosiaalisessa mediassa Cheban on tunnettu siitä, että hän syö joka päivä ravintolassa eikä koskaan tee itse ruokaa. Tämän lisäksi hänellä on vielä erittäin kallis maku.

Nyt Cosmopolitan-lehti päätti laittaa Jonathan Chebanin makunystyrät testiin. Sivuston julkaisemalla videolla Chebanin tulee ruokien maun ja ulkonäön perusteella päätellä mitkä tuotteet ovat hintavia ja mitkä halpoja. Tehtävä osoittautuu miehelle melko helpoksi.

Videon perusteella näyttää siltä, että ruokajumala-status on ansaittu. Cheban pystyy perustelemaan päätöksensä hyvin tyhjentävästi ja osuu viimeistä testiä lukuunottamatta joka kerta oikeaan arvauksissaan. Ei olekaan ihme, että niin moni luottaa miehen makupalettiin ja arvostaa Chebanin tekemiä ravintolasuosituksia.