Ariana Grande esitteli bikinivartaloaan erämaassa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande virallisti taannoin suhteensa kiinteistövälittäjä Dalton Gomezin kanssa. Tähden kevät ja kesä on vaikuttanut hänen somejulkaisujensa perusteella sujuneen melko rennoissa merkeissä.

Grande ja Gomez lomailevat parhaillaan Utahin erämaassa sijaitsevassa, kuuluisuuksien suosimassa Amangiri-lomakeskuksessa. Laulajan Instagramissa julkaisemassa kuvasarjassa hän esittelee muun muassa erämaan maisemia, löytämäänsä oravaa ja yhteisselfietä poikaystävänsä kanssa. Intoutuipa Grande jopa jakamaan kuvia, joissa hän nauttii kesän lämmöstä bikineissä.

Utahissa sijaitsevasta, luksusta tihkuvasta Amangiristä on tullut tähtien suosima lomapaikka etenkin koronakriisin rajoitettua kansainvälistä matkailua. Amangirissä ovat viime aikoina viettäneet Ariana Granden lisäksi aikaa muun muassa Kylie Jenner ja Rosie Huntington-Whiteley.