Isä kuvasi suloisen keskustelun videolle – jutusteli kolmekuisen vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutaman kuukauden ikäinen vauva on jo melko sosiaalinen ja yrittää seurustella muiden kanssa ilmeiden, hymyn ja jokeltelun avulla. Nyt videolla nähdään herttainen keskustelu, jonka eräs isä kävi kolmekuisen vauvansa kanssa.

YouTube-videolla nähdään miten perheenisä juttelee tyttövauvalleen. Vauva on juuri herännyt yöuniltaan ja haukottelee makoisasti. Isä kertoo tytölle, että hän on kaunis ja vahva, mikä saa pikkuisen ilmehtimään suloisesti ja hymyilemään.

Tyttövauva yrittää kovasti jo vastata isälleen kun häneltä kysytään kysymyksiä, mutta sanat eivät kuitenkaan vielä onnistu tulemaan suusta ulos. Isä kertoo vauvalle myös miten paljon kaikki häntä rakastavat, mikä saa vauvan reagoimaan ihanasti leveällä hymyllä isälleen.