Kissa rakastaa suihkussa käymistä – nautiskelee veden alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat eivät pidä vedestä, minkä vuoksi sen varaan joutuminen saakin ne kauhistumaan. Pelkät kylpyhetket saavat monet kissat hyppäämään altaasta hätääntyneinä pois, mutta toisinaan löytyy kuitenkin myös iloisesti kylpeviä kissoja.

Torontossa omistajansa kanssa asusteleva Winnie-kissa on juuri tällainen poikkeus. Omistaja on kuvannut videolle kissaansa halutessaan taltioida hetken, jossa nähdään miten paljon kissa nauttii suihkussa käymisestä ja peseytymisestä.

YouTube-videolla nähdään miten tyytyväinen kissa on päästessään suihkussa virtaavan veden alle. Kissa kävelee suihkun alta yhä uudelleen ja lipoo vesipisaroita kielellään. Omistajan mukaan tällä hetkellä neljävuotias Winnie on rakastanut vettä aivan pienestä pennusta lähtien.