Lucy Hale paljasti Netflix-vinkkinsä – nämä sarjat kannattaa katsoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Hale on viime aikoina näytellyt myös elokuvissa, mutta tällä hetkellä kaikki projektit ovat hänen kohdallaan tauolla ja hän viettää aikaa yksin koiransa kanssa kotona.

Lucy Hale rakastaa Netflixiä ja kertoikin nyt Cosmopolitan-sivuston julkaisemalla videolla parhaat vinkkinsä siihen mitä kyseisestä palvelusta kannattaa katsoa. Ensimmäisenä nainen kehottaa katsomaan paljon kohutun Tiger King -sarjan, mikäli siltä on pystynyt vielä välttymään.

Lucy Halen mielestä Jätä se! -elokuva on katsomisen arvoinen myös, mutta sitä ei missään nimessä kannata katsoa uuden ihastuksen kanssa, että hän ei saa mitään huonoja ideoita. Vegaaniurheilijoista kertova The Game Changers -dokumentti on Halen mielestä hyvin mielenkiintoinen, koska siinä vertaillaan erilaisia ruokavalioita ja niiden vaikutuksia urheilijoiden suorituskykyyn.

Hyviä sarjoja katsottavaksi on naisen mielestä myös Kolme miestä ja tyttö -sarja, Konttori sekä Unsolved Mysteries -sarja. Näyttelijättären mukaan luontodokumentit ovat parasta katseltavaa silloin kun haluaa tehdä itsensä uniseksi.