Paris Jackson erosi poikaystävästään – keskittyy itseensä ja musiikkiuraansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jacksonin tytär Paris valmistautuu palaamaan sinkkuelämän pariin. Hän on eronnut poikaystävästään, laulaja Gabriel Glennistä.

Paris Jacksonin ja Gabrielin eroon ei TMZ-sivuston mukaan liittynyt suurta draamaa tai vihanpitoa. Suhde tuli vain luonnolliseen päätökseensä. Lähes päivittäin äänitysstudiossa aikaa viettävän Parisin kerrotaan haluavan nyt keskittyä omaan elämäänsä ja eirtyisesti musiikkiuraansa.

22-vuotias Paris ja 23-vuotias Gabrielle alkoivat seurustelemaan marraskuussa 2018. Heidän suhdettaan seurattiin kesän aikana esitetyssä Facebook Watchin Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn -sarjassa. Kaksikolla oli myös yhteinen The Soundflowers -yhtye, jonka kohtalo on nyt epäselvä.