Rihanna pesi meikkinsä videolla – upea kaunotar myös ilman ehostusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on alkanut havittelemaan miljardööristatusta kosmetiikka-alalla, minkä vuoksi hän on jättänyt uuden albumin työstämisen kesken. Nyt nainen on esitellyt videolla millainen hänen oma ihonhoitorutiininsa on.

Rihanna on suunnitellut oman Fenty Beauty -kosmetiikkasarjan, joka sisältää niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin. Myös omassa ihonhoitorutiinissaan tähti käyttää arvatenkin omia tuotteitaan ja kertoo mitkä niistä sopivat hänen iholleen parhaiten.

Harper’s BAZAAR -sivuston julkaisemalla YouTube-videolla RIhanna pesee meikit kasvoiltaan ja näyttää miten hän kosteuttaa ihonsa erilaisten seerumien ja voiteiden avulla ennen nukkumaan menemistä. 32-vuotias nainen korostaa myös sitä miten tärkeää veden juominen ja ihon kosteuttaminen sisältä päin on kauneudenhoidossa.