Uskomaton rikos: Varkaat veivät nurmikon kotipihasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus varkaiden mukaan päätyy asioita, joiden varastamiseksi kenenkään ei uskoisi näkevän vaivaa. Eräs brittiläinen nainen joutui huomaamaan taannoin kotinsa nurmen tulleen viedyksi.

62-vuotias Elizabeth oli eräänä aamuna kävellyt kotinsa pihaan ja tyrmistynyt. Pihalle asetettu tekonurmi oli kadonnut. Naisen mukaan nurmi ei olisi voinut kadota voimakkaan tuulen ansiosta, sillä hän oli asettanut sen tiukasti paikoilleen teipin, kivien ja kukkaruukkujen avulla.

Elizabeth epäilee tekonurmen päätyneen joko humalaisten huumoriveikkojen tai tietoisesti hänelle kiusantekoa aiheuttaneiden matkaan. Hän kuvailee tapausta Liverpool Echo -lehden mukaan lähes koomiseksi. Naisen anopilta saaman tekonurmen arvo oli noin 110 euroa.