Hupsista! Pizzalähetti vei ruokia taloon – unohti vetää käsijarrusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pikaruokalan lähetti vei hiljattain tilausta asiakkkaalle Virginian Disputantassa sijaitsevaan taloon. Talon valvontakamera kuvasi, kuinka lähetti unohti vetää autonsa käsijarrusta.

Heinäkuun lopulla ruokaa kotiinsa tilannut nainen ei odottanut, että tapaus olisi tavallista erikoisempi. Hän sai kuitenkin myöhemmin aiheesta videomateriaalia ViralHog-sivustolle myytäväksi. Lähetin autossa oli nimittäin jäänyt vaihde päälle ja se liikkui itsestään.

Auto väisti täpärästi naisen henkilöauton ja törmäsi lopulta puuhun. Videolla nähdään, kuinka ihmiset huomaavat auton liikkuvan pihalla vasta sitten, kun se on vaarassa osua toiseen ajoneuvoon. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.