Janni Hussi pulahti uimaan – pakarat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Äskettäin hänen Instagram-julkaisunsa sai seuraajat väittelemään siitä uiko nainen järvessä ilman bikinien alaosaa vai ei. Nyt tuoreimmassa päivityksessä ei samanlaista keskustelua nähdä.

View this post on Instagram

Hellepäivä käyntiin än yy tee nyt! 💦

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Tällä kertaa Janni on ehtinyt vaihtaa hetkeksi vapaalle ja suunnata viettämään hellepäivää vesistön maisemiin. Hussi nimittäin julkaisi itsestään upean valokuvan, jossa hänet nähdään perisuomalaisessa maisemassa uimapuvussa. Toisen kuvansa yhteydessä Janni toteaa osuvasti, että miksi hän menisi Malagaan, kun viihtyy hyvin myös kotona.

View this post on Instagram

Mitä mä Malagas? Viihdyn hiton hyvin himas!

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Janni Hussi oli aluksi kirjoittanut kuvatekstiinsä, että hän on viettänyt päivänsä piraijana. Myöhemmin hän joutui kuitenkin lisäämään kuvatekstiin selvennöksen siitä, että hänellä on kuvassa bikinien alaosa päällä. Paljaat pakarat saivat monet jo kommentoimaan, että nainen on päätynyt uimaan housuitta.