Martina Big rantalomalla – jättirinnat peittävät koko kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tummaihoiseksi povipommiksi vaaleasta lentoemännästä vuosien aikana muuttunut saksalainen Martina Big haluaa maailman suurimmat rinnat. Tällä hetkellä hänen poveensa mahtuu täytettä yhteensä 40 litraa, eli neljä ämpärillistä. Niitä täytetään pikkuhiljaa.

Martina Big on julkaissut Facebookiin bikinikuvan, jossa hänen megalomaaniset rintansa nousevat pääosaan. Nainen on ottanut kuvan Saksan Riolissa, suositulla Triolagon loma-alueella. Bikinit on ommeltu hänelle kaiketi mittatilaustyönä.

Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on ilmaissut halukkuutensa vaihtaa oman etnisyytensä eurooppalaisesta afrikkalaiseen, ja näyttää jo ulkonäöltään tummaihoiselta. Hänet kastettiin viime vuonna Keniassa ja naisen uusi nimi on swahiliksi Malaika Kubwa. Se tarkoittaa isoa enkeliä.

I enjoy the beautiful summer weather at the beautiful leisure lake Triolago :)

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 2 août 2020