Nelli Matula poseerasi somekuvaansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naisartistiksi Emma-gaalassa ehdolla taannoin ollut Nelli Matula julkaisi kesäkuussa Tikkei-singlensä, jossa parisuhteen kommunikaatiovaikeuksista ammentava teksti yhdistyy kesäpoppiin. Koronakesän Nelli on viettänyt uutta musiikkia tehden ja heinäkuussa hän vieraili Lukas Leonin uudella Kato-singlellä.

View this post on Instagram

Meri > järvi. Change my mind.

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Nyt Nelli on ehtinyt kiireiltään hieman levätä ja pulahtaa veteen. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hän on bikinit yllään kahlaamassa vedessä. Päivänpolttavana kysymyksenä on kumpi on hänen seuraajiensa mielestä parempi, meri vai järvi.

Viime vuosi 2019 oli Nelli Matulan uralle merkittävä, sillä sen aikana hän nousi uudelle tasolle artistina. Debyyttialbumin julkaisun lisäksi hän keikkaili ympäri Suomen ja vuosi huipentui kahteen Emma-ehdokkuuteen. Nelli Matula nousi myös IFPI:n ja Teoston teettämässä tutkimuksessa parhaiten tunnetuksi tulokasartistiksi alle 20-vuotiaiden keskuudessa. Nelli kertoi alkuvuodesta pysyvänsä aktiivisena koko vuoden 2020 ja keskittyvänsä erityisesti uuden musiikin julkaisemiseen.