Riemukas hetki ikuistui videoksi – kakadu tanssi eläinlääkärin pöydällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet lemmikkieläimet inhoavat ja pelkäävät eläinlääkärikäyntejä koko sydämestään, mutta poikkeuksiakin on olemassa. Jotkut eläimet tuntuvat suorastaan nauttivan eläinkääkärillä vierailusta.

Instagramissa jaetulla riemukkaalla videolla tavataan Sydney-niminen valkokakadu. Papukaija vieraili New Jerseyn Red Bank Veterinary Hospital -eläinsairaalassa, jossa se tanssi hauskan näköisesti lääkärin vastaanottohuoneessa.

-Tässä on Sydney, valkokakadukoiras joka vierailee toisinaan luonamme. Yritämme innostaa lintua olemaan niin sosiaalisen kuin mahdollista sen ollessa kanssamme. Tällä videolla Sydney sosialisoi eksoottisten eläinten osaston suosikkityöntekijöidensä kanssa!, eläinlääkärin Instagram-sivulla kirjoitettiin.