Simon Cowell kiidätetty sairaalaan – loukkaantunut vakavasti sähköpyöräonnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol, Talent ja The X Factor -ohjelmien tuomareina toimimisesta tunnettu Simon Cowell on murtanut selkänsä. Musiikkimoguli kiidätettiin onnettomuuden kotinsa pihalla tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä.

Cowell oli koeajanut lauantaina uutta sähköpyöräänsä Kalifornian Malibussa sijaitevan kotinsa sisäpihalla, kun hän putosi sen selästä. Selkänsä vammauttanut 60-vuotias tähti joutui tiedottajansa mukaan sairaalaan, jossa hänet toimitettiin leikkaukseen.

Cowellin kerrotaan Page Six -sivuston mukaan innostuneen pyöräilystä aloitettuaan kuntoilun viime vuonna. Kyseessä ei ollut ainoa onnettomuus, johon tähti on viime vuosina joutunut. Vuonna 2017 hän joutui sairaalaan kaaduttuaan rappusissa Lontoossa sijaitsevassa toisessa kodissaan.