Addressi vaatii Kylie Jenneriä poistettavaksi musiikkivideolta – Cardi B puolusti tähden mukanaoloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cardi B julkaisi perjantaina hänen ja Megan Thee Stallionin tuoreen WAP-yhteiskappaleen kohutun musiikkivideon. Rohkealla videolla nähdään lukuisia vierailevia tähtiä, muun muassa Kylie Jenner.

Kylie Jennerin mukanaolo ei ole ollut kaikkien fanien mieleen. Change.org-sivustolle perustettiin jopa tähän mennessä yli 60 000 allekirjoitusta kerännyt addressi, jossa tähteä vaaditaan poistettavaksi videosta. Sen perustajan mukaan video oli täydellinen, kunnes hän näki Kylien ja halusi heittää puhelimensa raivosta.

Cardi B on kuitenkin sittemmin puolustellut Twitterissä Kylie Jennerin mukanaoloa musiikkivideolla. Räppärin mukaan Kylie kohteli hänen siskoaan ja tytärtään rakastettavasti tähden oman lapsen syntymäpäiväjuhlilla, minkä lisäksi Cardin aviomies Offset on Travis Scottin hyvä ystävä. Cardi B myös kertoo hänelle olleen tärkeää, että musiikkivideolla nähtäisiin eri ihonvärisiä ja eri taustoista peräisin olevia vahvoja sekä vaikutusvaltaisia naisia.