Dua Lipa muutti rakkauden perässä – jätti Lontoon ja lensi Los Angelesiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä on asunut koko elämänsä Lontoossa, mutta päätti muuttaa nyt rakkauden perässä Yhdysvaltoihin.

Dua Lipa seurustelee 21-vuotiaan Anwar Hadidin kanssa. Anwar Hadid tekee isosiskojensa Gigin ja Bellan tavoin mallin töitä Yhdysvalloissa. Nyt tyttöystävä Dua Lipa on päättänyt Daily Mail -sivuston mukaan muuttaa Los Angelesiin rakkaansa luo, koska hän pelkää, että koronavirus tulee vaikeuttamaan heidän näkemistään.

Pariskunta on täysin aiheellisesti ollut huolissaan siitä, että pääsevätkö he jatkossa näkemään toisiaan niin säännöllisesti mikäli matkustuskielto tulisi uudelleen voimaan. Sen vuoksi Dua Lipa päätti pakata laukkunsa ja muuttaa Yhdysvaltoihin. Naisen tulee varmasti jonkin verran muuttaa yhteystyötahojaan musiikin tekemisen suhteen, mutta kansainvälisenä supertähtenä se ei liene mikään ongelma.

View this post on Instagram

St. Lucia disposables 🥽🐠🐬

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on