Hurja video leviää: Murskasiko ystävä Will Smithin hampaat golfmailalla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Smith ja laulaja-lauluntekijä Jason Derulo järjestivät viikonloppuna rajun näköisen pilan sosiaalisessa mediassa. Smith näytti saaneen pahan iskun kasvoilleen muusikon heiluttamasta golfmailasta.

Sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla 30-vuotias laulaja valmistautuu esittelemään taitojaan golfsimulaattorilla. Kesken kaiken Smith konttaa Derulon viereen, jolloin tähden golfmaila osuu häntä kasvoille. Näyttelijä näyttää menettävän onnettomuudessa osan etuhampaistaan ja hyökkävän Derulon kimppuun kostoksi samaisella golfmailalla.

Fanit ehtivät jo säikähtää videota, mutta kyseessä oli mitä ilmeisimmin vain taidolla tehty pila. Derulo huijasi jo toukokuussa fanejaan videolla, jossa hän näytti murtavan hampaansa maissia syödessä.

View this post on Instagram

I don’t like this game @willsmith

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on