Kendall Jenner esitteli kotinsa – 24-vuotiaalla luksuskartano Los Angelesissa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner edustaa perheen nuorimpia tyttäriä ja on luonut menestyksekästä uraa realitysarjan ulkopuolella myös mallina. Vuonna 2018 hänet nimettiin Forbes-lehdessä jopa maailman eniten tienanneeksi huippumalliksi.

Nyt Kendall Jenner avasi Architectural Digest -lehden toimittajille ovensa ja päästi heidät kuvaamaan upeaa kotiaan. 24-vuotias nainen asuu Los Angelesissa upeassa kartanossa, jonka tähti uudisti kokonaan ennen kuin hän muutti taloon.

Kendall Jenner remontoi kotiaan vuoden ennen kuin hän pääsi muuttamaan täysin omannäköiseen taloonsa. Jennerin kodissa on paljon tilaa ja suuria ikkunoita. Tähti valitsi sisustussuunnittelijoiden kanssa kotiinsa neutraalin sävyiset huonekalut, koska hän pitää värikkäästä taiteesta.