Meghan Markle piti salaista blogia – avautui kokemuksistaan nuorena näyttelijänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meghan Markle oli ennen avioliittoaan Iso-Britannian prinssi Harryn kanssa paitsi näyttelijä, myös lupaava kirjoittaja. Tähden on paljastettu pitäneen anonyymiä blogia nuoren näyttelijän koettelemuksista Hollywoodissa.

Kuninkaaliseen sisäpiiriin kuuluvien Carolyn Durandin ja Omid Scobien Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family -kirjan mukaan Markle oli The Working Actress -blogin pitäjä. Hän kirjoitti sitä vuosina 2010-2012. Huffpost-sivuston mukaan Markle ei ole itse vahvistanut asiaa virallisesti.

Blogissa Meghan Markle avautui niin roolien saamisen kaltaisista onnen hetkistä, kuin pinnallisen alan varjopuolistakin. Anonyymi blogi oli avoin ja kaunistelematon, toisin kuin hänen myöhemmin omalla nimellään pitämä blogi The Tig -sivustolla. Tuoreen paljastuskirjan mukaan Markle nautti nuorena kirjoittamisesta ja jopa harkitsi uraa toimittajana.