Poptähti Perrie Edwards poseerasi jahdin kannella – rantakuntoa ylistetään somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi nopeasti yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Tällä hetkellä laulajatähti seurustelee jalkapalloilija Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa. Pariskunta on viettänyt viime päivien aikana kesälomaansa upealla jahdilla, jonka kannella otetun kuvan Edwards julkaisi omalla Instagram-kanavallaan.

Perrie Edwards ja Alex Oxlade-Chamberlain ovat yhdessä hyvin näyttävä näky. Kumpikin osapuoli näyttää pitävän itsestään hyvää huolta. Fanit ovat ihastelleet etenkin 27-vuotiaan Perrie Edwardsin bikinivartaloa, joka näyttää todella upealta punaisessa uima-asussa.

View this post on Instagram

‘Tis me 🙃☀️

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on