Rita Oran bikinit kääntävät katseet – hengityssuojain samaa kuosia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittiläinen poptähti Rita Ora ei turhia peittele itsevarmuuttaan oman vartalonsa suhteen. Tähti on intoutunut viime viikkoina jakamaan faneille paljastavaakin kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Suomessa hallitus ei ole vieläkään kyennyt suosittelemaan maskien käyttämistä, mutta maailmalla tilanne on aivan toinen. Nyt myös Rita Ora poseeraa näyttävästi bikineissä ja maskissa.

View this post on Instagram

Wear a mask even on holiday…💙 @lesliecohenamon

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Maailmalla jo miljardit ihmiset on velvoitettu käyttämään hengityssuojaimia, jotka ovat yleensä melko geneerisiä kaupasta ostettuja valkoisia tai vaaleansinisiä paperimaskeja. Rita Ora on nyt esitellyt poikkeuksellisen tyylikään ratkaisun, jossa maski on samaa materiaalia bikinien kanssa. Kokonaisuus on todella tyylikäs, ja siinä kelpaa mennä uimarannalle missä tahansa.

29-vuotias poptähti innostui äskettäin Ibizalla muun muassa esittelemään DJ-taitojaan. Rita Ora nähtiin nimittäin Instagram-tarinoissaan DJ-pöydän takana tanssahtelemassa Ed Sheeranin Shape of You -hitin dancehall-remixin tahtiin.