Janita Lukkariselta koskettava päivitys: ”En nukkunut pois, kuten oli ennustettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia syöpää vastaan taistellut Janita Lukkarinen on käynyt viime kuukausina läpi asioita, joita kenenkään ei pitäisi joutua kohtaamaan. Juhannuksen alla selvisi, että hänen syöpänsä on levinnyt keuhkoihin, eikä mitään ole enää tehtävissä. Sosiaalisesta mediasta alkukesästä taukoa pitänyt Janita palasi kesällä someen ja nyt hän on kommentoinut kesän kuulumisiaan avoimesti.

– Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa. Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa, Janita kirjoittaa suuren somehuomion saaneessa päivityksessään.

Samalla Janita vetoaa, että kiusaajat jättäisivät hänen perheensä ja läheisensä rauhaan.

– Jokainen meistä on jonkun lapsi, vaikka et kiusaamisellasi satuttaisi kohdetta, niin sivulliset uhrit voivat kärsiä. Ja tämä on niin alhaisinta. Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt sadasta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija, Janita päättää viestinsä.

Big Brother -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen on sittemmin nähty myös monissa muissakin televisisarjoissa. Suositun kaunottaren seuraajille ja faneille tieto pahanlaatuisesta syövästä oli shokki. Lukkarinen on sittemmin kertonut seuraajilleen verkossa avoimesti miten hänen sairautensa on edennyt.

https://www.instagram.com/p/CDwhaI0p2Gb/