Jenna Dewan kuumissa alastonkuvissa – muistelee vartaloaan ennen raskautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jenna Dewan sai viisi kuukautta sitten uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Perhe on viime aikoina keskittynyt uuteen tulokkaaseen ja viettänyt yhdessä rauhallista perhe-elämää.

Monista naistähdistä poiketen 39-vuotias Dewan on antanut itselleen synnytyksen jälkeen kehorauhan. Moni naistähti kokee paineita julkaista nopeasti itsestään kuvia, joissa nähdään millaista ennätysvauhtia keho on palautunut synnytyksestä. Dewan on kuitenkin näyttänyt keskittyvän hyvään oloon ja rakkaimpiinsa seksikkäiden kuvien ottamisen sijaan.

Nainen näyttää kuitenkin muistelevan toisinaan vartaloa, joka hänellä oli ennen kuin tähti alkoi odottamaan poikaansa. Nyt Jenna Dewan julkaisi itsestään vanhoja kuvia, joissa hänet nähdään alastomana. Kuvissa Dewan on varmasti koko tanssijan uransa timmeimmässä kunnossa, mikä onkin varmasti syy siihen, että tähti itsekin palaa katsomaan vanhoja kuviaan.

View this post on Instagram

#tbt to photo shoots and BOOMERANGS

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on